top of page

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,

Με σεβασμό στην ασφάλεια και την προστασία της περιοχής μας κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου ξεκίνησε την Δευτέρα 15/4, ο Δήμος Νισύρου επισημαίνει την ανάγκη άμεσου καθαρισμού των οικοπέδων και των ακάλυπτων χώρων στους ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές και μισθωτές.

Σύμφωνα με τα εγκεκριμένα ρυμοτομικά σχέδια και οικισμούς, η προθεσμία για τον καθαρισμό αυτών των περιοχών είναι έως την 30η Απριλίου, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (Πυροσβεστική Διάταξη 20/2023 ΦΕΚ 2549/19.3.2023).

Επιπλέον, σας παρακαλούμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στον καθαρισμό κλαδιών που βγαίνουν εκτός ορίων ιδιοκτησίας, καθώς εμποδίζουν τη διέλευση των πυροσβεστικών μέσων.

Σας καλούμε όλους να συνεισφέρετε στην προετοιμασία των ιδιοκτησιών σας, δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που προβλέπονται για τη φετινή περίοδο αντιπυρικής προστασίας. Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα επιβληθούν πρόστιμα στα οικόπεδα που δεν έχουν υποβληθεί σε καθαρισμό.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και τη συνεργασία σας σε αυτήν την προσπάθεια για την ασφάλεια όλων μας.

Με εκτίμηση,

Χριστοφής Κορωναίος

Δήμαρχος Νισύρου

9 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΝΙΣΥΡΟΥ ΜΕ ΚΩ

Σε απόγνωση οι κάτοικοι λόγω της ελλιπούς ακτοπλοϊκής σύνδεσης με την Κω – Το Υπουργείο Ναυτιλίας αδιαφορεί παρά τις επανειλημμένες...

Comments


bottom of page