Συναυλία αφιέρωμα στον Άκη Πάνου

Ο Δήμος Νισύρου το Σάββατο το βράδυ, 16 Οκτωβρίου 2021 είχε τη χαρά να διοργανώσει στο Ζωσιμοπούλειο Θέατρο, μια μουσική συναυλία, αφιέρωμα στο μεγάλο δημιουργό του λαικού τραγουδιού, τον Άκη Πάνου.


Στο καλλιτεχνικό σχήμα, μια σύμπραξη Κώων και Νισύριων εξαίρετων μουσικών συμμετείχαν οι : Mαρία Πουλιού (τραγούδι), Κυριάκος Παππούλης (τραγούδι, μπουζούκι), Ιπποκράτης Πατάκος (τραγούδι, κιθάρα), Άννα Νικητιάδη (κρουστά), Μεχμέτ Τσελέπης (ακορντεόν), Ευγένιος Καζάντης (μπουζούκι).

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην δημιουργία αυτής της επιτυχημένης μουσικής βραδιάς. Δεσμευόμαστε για την επανάληψη της συναυλίας το προσεχές καλοκαίρι. Ο ρόλος της μουσικής στη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουμε είναι καταλυτικός, ψυχαγωγεί, εκφράζει και ενώνει τους ανθρώπους. Όπως είπε και ο Γερμανός συγγραφέας Ζαν Πολ Ρίχτερ :«Η μουσική είναι το φεγγαρόφωτο στη σκοτεινή νύχτα της ζωής».


31 views

Recent Posts

See All

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΙΣΥΡΟΥ ΟΜΟΡΟΥ ΤΟΥ «ΖΩΣΙΜΟΠΟΥΛΕΙΟΥ» ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Προκηρύσσει δημοπρασία για την αγορά κατάλληλου ακινήτου (οικόπεδο με κτίριο) στον οικισμό Μανδρά

Designed by Michael Pachos

Δήμος Νισύρου 2021 |Nisyros.gr 

  • Facebook
  • Instagram