Στη Νίσυρο οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες

Αφήνοντας προσωρινά πίσω τους τα βουνά, μετά την ολοκλήρωση της 62ης αποστολής τους στη Μοσιά Ορεινής Κορινθίας, οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες (ΚΙΜ), ξεκινούν το ταξίδι τους για τα Δωδεκάνησα, με προορισμό το νησί της λάβας και του πελάγους, τη Νίσυρο, συνεχίζοντας το έργο προσφοράς δωρεάν Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Οι ΚΙΜ με έμπειρο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό – όπως σε κάθε αποστολή που υλοποιούν – θα έχουν ως βάση τον Δημοτικό Ξενώνα Πολυβώτη για το διάστημα που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους κατοίκους, οι οποίοι θα έχουν στη διάθεση τους 14 ιατρικές ειδικότητες και θα τους παραχθεί η δυνατότητα για κάθε είδους ιατρική εξέταση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και το ωράριο λειτουργίας των ιατρείων:

  1. Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 11:00 – 17:00

  2. Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 9:00 – 17:00

  3. Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 9:00 – 14:00

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού προτείνεται ο προγραμματισμός των ραντεβού στο 2102447694 (13.00 – 16.00 καθημερινές).

Εκτός από τις δωρεάν υπηρεσίες υγείας, θα πραγματοποιηθούν από εξειδικευμένους επιστήμονες, την Παρασκευή και το Σάββατο, 6 & 7/12, στο Ζωσιμοπούλειο Θέατρο, οι εξής ομιλίες:

  1. «Γονείς & Παιδί», 6/12 στις 17:00

  2. «Μαθησιακές Δυσκολίες», 6/12 στις 18:00

  3. «Γνωρίζοντας τη Μεσογειακή Δίαιτα», 7/12 στις 17:00

Το Σάββατο αμέσως μετά την προγραμματισμένη ομιλία, θα πραγματοποιηθεί και Μάθημα Α’ Βοηθειών, που μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι, μαθητές και ενήλικες.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση & Πρόοδος με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ.).

Πηγή:www.dimokratiki.gr

0 views

Recent Posts

See All

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΙΣΥΡΟΥ ΟΜΟΡΟΥ ΤΟΥ «ΖΩΣΙΜΟΠΟΥΛΕΙΟΥ» ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Προκηρύσσει δημοπρασία για την αγορά κατάλληλου ακινήτου (οικόπεδο με κτίριο) στον οικισμό Μανδρά

Designed by Michael Pachos

Δήμος Νισύρου 2021 |Nisyros.gr 

  • Facebook
  • Instagram