Πρωτομαγιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2020

Η 1η του Μάη παραμένει το διαχρονικό πανανθρώπινο σύμβολο των αγώνων των εργαζομένων ενάντια στην εκμετάλλευση. Θυμόμαστε και τιμούμε  τους ηρωικούς αγώνες των εργατών στο Σικάγο του 1886 διεκδικώντας 8 ώρες εργασίας και καλύτερες συνθήκες, θυμόμαστε τους αγώνες και τις θυσίες των εργαζομένων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η φετεινή Πρωτομαγιά βρίσκει την Ελλάδα και τον κόσμο ολόκληρο σε πρωτόγνωρες συνθήκες, μας βρίσκει αντιμέτωπους με μια πρωτόγνωρη πανδημία. Μια πανδημία που έχει οδηγήσει σε οικονομική ύφεση που ξεπερνά τη κρίση που περάσαμε την περίοδο των μνημονίων. Η κρίση αυτή έχει αποδείξει περίτρανα την ανάγκη ενός ισχυρού δημόσιου συστήματος υγείας και ενός ισχυρού κράτους δίπλα στον πολίτη. Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ η τοπική αυτοδιοίκηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ως Δημοτική Αρχή έχουμε εφαρμόσει μέτρα που συμβάλουν στην δημιουργία θέσεων εργασίας και αγωνιζόμαστε με στόχους την μηδενική ανεργία, την αύξηση των μισθών, την δίκαιη ανάπτυξη της Νισύρου βασισμένη στην οικονομική ανάπτυξη, την κοινωνική δικαιοσύνη και την προστασία του περιβάλλοντος.

Την Πρωτομαγιά η καταπράσινη Νίσυρος γιορτάζει τον ερχομό της Άνοιξης, την αναγέννηση της φύσης, την ημέρα της βλάστησης, των λουλουδιών, της ομορφιάς των χρωμάτων, η Νίσυρος γιορτάζει το μεγαλείο της φύσης.

1 view

Recent Posts

See All

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΙΣΥΡΟΥ ΟΜΟΡΟΥ ΤΟΥ «ΖΩΣΙΜΟΠΟΥΛΕΙΟΥ» ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Προκηρύσσει δημοπρασία για την αγορά κατάλληλου ακινήτου (οικόπεδο με κτίριο) στον οικισμό Μανδρά

Designed by Michael Pachos

Δήμος Νισύρου 2021 |Nisyros.gr 

  • Facebook
  • Instagram