ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΙΣΥΡΟΥ

Δελτίο τύπου  09 – 09 – 2019

Με απόφασή του ο Δήμαρχος κ. Χριστοφής Κορωναίος όρισε για τον Δήμο Νισύρου τους παρακάτω τρείς (3) Αντιδημάρχους, σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας, με θητεία από την 3η Σεπτεμβρίου 2019 έως και την 2α Σεπτεμβρίου 2021.

1. Τον κ. Πάχο Βασίλειο ως Αντιδήμαρχο Εργοταξίου, Επίβλεψης Έργων, Περιβάλλοντος – Καθαριότητας, Ύδρευσης, Αποχέτευσης, Οχημάτων και Πρασίνου.

2. Τον κ. Τασιούλα Ευάγγελο ως Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Διοικητικού Προσωπικού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, και Παρακολούθησης της Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη.

3. Τον κ. Χασαπλαδάκη Δημήτριο ως Αντιδήμαρχο Αναπτυξιακών Έργων των οικισμών Νικειών και Εμπορειού-Πάλων, Δημοτικής Περιουσίας, Πρωτογενούς Τομέα, και Πολιτικής Προστασίας.

Επίσης όρισε δύο εντεταλμένους συμβούλους:

Α. Ορίζει τον δημοτικό σύμβουλο κ. Τριανταφύλλου Γιάννη ως εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού.

Β. Ορίζει τον δημοτικό σύμβουλο κ. Καφετζιδάκη Δήμητρα ως εντεταλμένη Σύμβουλο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Εκπαίδευσης.

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Πάχος Βασίλειος, που αναπληρώνει τον Δήμαρχο.

Στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 8η Σεπτεμβρίου, εξελέγη πρόεδρος του ΔΣ η σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Ειρήνη Καρούτσου.

1 view

Recent Posts

See All

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΙΣΥΡΟΥ ΟΜΟΡΟΥ ΤΟΥ «ΖΩΣΙΜΟΠΟΥΛΕΙΟΥ» ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Προκηρύσσει δημοπρασία για την αγορά κατάλληλου ακινήτου (οικόπεδο με κτίριο) στον οικισμό Μανδρά

Designed by Michael Pachos

Δήμος Νισύρου 2021 |Nisyros.gr 

  • Facebook
  • Instagram