ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΣΤΗ ΝΙΣΥΡΟ

Ολοκληρώθηκε το έκτο διεθνές συνέδριο Πολιτικής Φιλοσοφίας και Κριτικής Θεωρίας στο Μανδράκι της Νισύρου από 3 – 8 Ιουνίου 2022, το οποίο πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των ετησίων δραστηριοτήτων του Radical Critical Theory Circle. Φέτος το κεντρικό θέμα του συνεδρίου ήταν «Leadership: Between Democracy and Authoritarianism” (Ηγεσία: Μεταξύ Δημοκρατίας και Αυταρχισμού).


Οι εργασίες του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στο Ζωσιμοπούλειο δημοτικό θέατρο το οποίο παρείχε ο Δήμος δωρεάν.


Οργανωτής του συνεδρίου ήταν ο Νισύρικης καταγωγής καθηγητής του Πανεπιστημίου New School της Νέας Υόρκης Αμερικής κ. Ανδρέας Καλύβας.


Στο συνέδριο συμμετείχαν 18 ομιλητές από δεκατρείς χώρες (Αγγλία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Βραζιλία, Γερμανία, Ελλάδα, ΗΠΑ, Ιταλία, Καναδάς, Μεξικό, Ολλανδία, Περού, Ρωσία).


Ο Δήμαρχος σε δήλωση του ευχαρίστησε τον κ. Καλύβα που επιλέγει τη Νίσυρο για την διεξαγωγή του συνεδρίου και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η Δημοτική αρχή να καταστεί η Νίσυρος νησί πνευματικής δημιουργίας με διεθνή συνέδρια που συμβάλλουν στην ανταλλαγή απόψεων και ιδεών για ένα καλύτερο κόσμο.

15 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΓΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΝΙΣΥΡΟ Ύψους 2,18 εκατομμυρίων ευρώ Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αναφέρει τα εξής: Ένα από τα σπουδα

Designed by Michael Pachos

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

Δήμος Νισύρου 2022 |Nisyros.gr