ΟΙ ΝΙΣΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Μετά την καταγγελία υπ’αριθμ. 743/22-02-2012 για την μη νόμιμη εγκατάσταση σκιάστρων σε δημόσιους χώρους, οι επαγγελματίες του νησιού πληρώνουν πρόστιμο ετησίως για την διατήρηση τους.

Σήμερα, μετά από πολύχρονες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και του Βουλευτή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερού, το θέμα έχει διευθετηθεί.

Την 7η του Μάρτη ψηφίστηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ο νόμος υπ’αριθμ. 4602 που στο  κεφάλαιο Δ΄, άρθρο 89, τροποποιεί το άρθρο 20 του νόμου 4067/2012 προσθέτοντας την παράγραφο 6 για την εφαρμογή των διατάξεων σε οικισμούς χωρίς εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο όπως η Νίσυρος.

Ετσι ανοίγει ο δρόμος για την διαδικασία αδειοδότησης ώστε οι πέργολες να μην είναι παράνομες. Έτσι οι επαγγελματίες της Νισύρου θα σταματήσουν να πληρώνουν πρόστιμα.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2021

Συμπληρώνονται 135 χρόνια από την εξέγερση των εργατών στο Σικάγο διεκδικώντας 8 ώρες εργασίας και καλύτερες συνθήκες. Πριν 135 χρόνια στην πλατεία Χέϊμάρκετ στο Σικάγο, οι εργάτες κατακρεουργήθηκαν σ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ ΓΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ Η Ελληνική κοινωνία τον τελευταίο καιρό παρακολουθεί με δέος όλα όσα έρχονται στο φώς της δημοσιότητας με τις καταγγε

Designed by Michael Pachos

Δήμος Νισύρου 2021 |Nisyros.gr 

  • Facebook
  • Instagram