Νίσυρος 30 – 3 – 2018. Δελτίο τύπου 2,

ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΙΣΥΡΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ

Ο Δήμαρχος Νισυρίων Χριστοφής Ι. Κορωναίος και ολόκληρος ο λαός της Νισύρου, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νισύριου Δικαστή της Νέας Υόρκης κ. Νικολάου Τσουκαλά που απεβίωσε στην Βοστώνη σε ηλικία 91 ετών. Ο κ. Τσουκαλάς ήταν ιδρυτής και πρώτος πρόεδρος του Συλλόγου Ελληνοαμερικανών Δικηγόρων της Νέας Υόρκης και συνάμα μέντορας δύο τουλάχιστον γενεών ομογενών δικηγόρων, δικαστών και εισαγγελέω.

Ο αείμνηστος ανέλαβε καθήκοντα Ομοσπονδιακού Δικαστή Διεθνούς Εμπορίου το 1986, κατόπιν πρότασης του τότε προέδρου Ρόναλντ Ρίγκαν, η οποία και εγκρίθηκε από τη Γερουσία. Είχε ενεργό παρουσία στα της Δικαιοσύνης, αλλά και της ελληνικής κοινότητας. Ο Νικόλαος Τσουκαλάς υπήρξε εξαίρετο μέλος της Νισύρικης Ομογένειας στην Αμερική. Τον δρόμο που έχει χαράξει ο Νικόλαος τσουκαλάς συνεχίζει ο Νισύριος δικαστής Μιχάλης Χαρτοφύλης.

0 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2022 ΣΤΗ ΝΙΣΥΡΟ Με αφορμή την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου, ο Δήμος Νισύρου στην συνεδρίαση του Δ.Σ. την Τετάρτη 7/09/22, αποφάσισε (Α/Α:64/2022) ο

Designed by Michael Pachos

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

Δήμος Νισύρου 2022 |Nisyros.gr