Μήνυμα του Δημάρχου Νισύρου για το Νέο Χρόνο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ

Το 2019 υπήρξε καθοριστικός χρόνος για τη Νίσυρο. Ο λαός της Νισύρου στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαίου έδωσε περίτρανη νίκη στην Πατριωτική Ενωτική Κίνηση Αναγέννησης της Νισύρου (ΠΕΚΑΝ) και έτσι εξασφαλίστηκε η συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της Νισύρου δίνοντας δύναμη, ελπίδα και προοπτική σε όλες και όλους τους απανταχού Νισύριους. Τη χρονιά που φεύγει ολοκληρώθηκε η θεμελίωση για τα μεγάλα έργα της ύδρευσης των οικισμών Εμπορειού και Νικειών, για τον βιολογικό καθαρισμό, για την ύδρευση-αποχέτευση Πάλων, για την ύδρευση αποχέτευση Μανδρακίου, για το λιμάνι, για την σύνδεση της Νισύρου με υδροπλάνα, για τα Δημοτικά λουτρά. Η νέα χρονιά του 2020 που ανατέλλει θα αποτελέσει χρονιά για ακόμη μεγαλύτερες τομές στην υλοποίηση έργων καθοριστικής σημασίας για τη Νίσυρο.

Εύχομαι το 2020 να είναι γεμάτο υγεία, δημιουργία, οικογενειακή ευτυχία και αγάπη. Εύχομαι το 2020 να αποτελέσει την αρχή μιας δεκαετίας ειρήνης, προόδου, δημοκρατίας, κοινωνικής δικαιοσύνης, αλληλεγγύης και περιβαλλοντικής προστασίας για τη Νίσυρο μας, την Ελλάδα μας και όλο τον κόσμο.

Χριστοφής Ι. Κορωναίος

Δήμαρχος Νισύρου

0 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2022 ΣΤΗ ΝΙΣΥΡΟ Με αφορμή την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου, ο Δήμος Νισύρου στην συνεδρίαση του Δ.Σ. την Τετάρτη 7/09/22, αποφάσισε (Α/Α:64/2022) ο

Designed by Michael Pachos

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

Δήμος Νισύρου 2022 |Nisyros.gr