Μήνυμα για την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου

Μήνυμα για την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου


Ο Δήμος Νισυρίων τιμά την 46η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου που αποτέλεσε το αποκορύφωμα των αγώνων του λαού μας ενάντια στην ξενοκίνητη δικτατορία των συνταγματαρχών. Τιμούμε τους αγώνες όλων που φυλακίστηκαν, εξορίστηκαν, έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία και τη δικαιοσύνη στην πατρίδα μας. Η εξέγερση των φοιτητών αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους αγώνες σήμερα για κοινωνική δικαιοσύνη, για δωρεάν παιδεία και για ισόνομη αντιμετώπιση όλων των πολιτών σε όλα τα μήκη και πλάτη της πατρίδας μας.

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου μας δείχνει το δρόμο του αγώνα ενάντια στην παλινόρθωση των πολιτικών των μνημονίων και ενάντια στα ακροδεξιά στοιχεία που προβάλλουν από τα χρονοντούλαπα του παρελθόντος  κηρύσσοντας το μίσος ενάντια στους συνανθρώπους μας  και ταυτόχρονα προσπαθούν να αναθεωρήσουν την ιστορία μας.

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου αποτελεί σπουδαία παρακαταθήκη που μας υπενθυμίζει πως ο λαός έχει τη δύναμη να αλλάξει τη μοίρα του, πως όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε και ταυτόχρονα να αναχαιτίσουμε την πορεία προς την εξουσία σε σκοτεινές οικονομικές δυνάμεις που πίσω από δημοκρατικό προσωπείο στοχεύουν στην άλωση της οικονομίας και της κοινωνίας.

0 views

Recent Posts

See All

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΙΣΥΡΟΥ ΟΜΟΡΟΥ ΤΟΥ «ΖΩΣΙΜΟΠΟΥΛΕΙΟΥ» ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Προκηρύσσει δημοπρασία για την αγορά κατάλληλου ακινήτου (οικόπεδο με κτίριο) στον οικισμό Μανδρά

Designed by Michael Pachos

Δήμος Νισύρου 2021 |Nisyros.gr 

  • Facebook
  • Instagram