Μήνυμα για την 21η Απριλίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μήνυμα για την 21η Απριλίου

Συμπληρώνονται σήμερα 51 χρόνια από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου που καθήλωσε τον Ελληνικό λαό σε ένα τέλμα μίσους, σκοταδιού, βαρβαρότητας, με την κατάλυση της δημοκρατίας και των θεσμών της.

Τιμή στους  χιλιάδες αγωνιστές που υπερασπίστηκαν τις αξίες και τα ιδανικά της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας απέναντι στη δικτατορία των συνταγματαρχών.

Ο αγώνας για τη δημοκρατία και την ελευθερία είναι πάντα επίκαιρος ιδιαίτερα σήμερα που τα διάφορα νεοναζιστικά, φασιστικά μορφώματα σηκώνουν κεφάλι εκμεταλλευόμενα την οικονομική και πολιτική κρίση και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Οι μαύρες μνήμες της χούντας πρέπει να ενδυναμώνουν τον αγώνα του λαού για περισσότερη δημοκρατία, για τη διεύρυνση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για την υπεράσπιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και να σηματοδοτούν την εποχή που δεν πρέπει να ξαναζήσει ο ελληνικός λαός. Στις κρίσιμες ευρωεκλογές του Μαΐου, οι λαοί της Ευρώπης θα έχουν την ευκαιρία να απομονώσουν και να οδηγήσουν στο περιθώριο τις φωνές της βαρβαρότητας, της μισαλλοδοξίας και του φασισμού.

1 view0 comments

Recent Posts

See All

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2021

Συμπληρώνονται 135 χρόνια από την εξέγερση των εργατών στο Σικάγο διεκδικώντας 8 ώρες εργασίας και καλύτερες συνθήκες. Πριν 135 χρόνια στην πλατεία Χέϊμάρκετ στο Σικάγο, οι εργάτες κατακρεουργήθηκαν σ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ ΓΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ Η Ελληνική κοινωνία τον τελευταίο καιρό παρακολουθεί με δέος όλα όσα έρχονται στο φώς της δημοσιότητας με τις καταγγε

Designed by Michael Pachos

Δήμος Νισύρου 2021 |Nisyros.gr 

  • Facebook
  • Instagram