ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Ο Δήμαρχος Νισύρου κ. Χριστοφής Ι. Κορωναίος εύχεται σε όλα τα Νισυρόπουλα, εντός και εκτός του νησιού μας, καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις που διαγωνίζονται και ευόδωση των στόχων τους.

Φέτος κληθήκατε να ολοκληρώσετε την προετοιμασία σας στη σκιά μιας πρωτοφανούς πανδημίας και να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα. Μην ξεχνάτε ότι αυτές οι εξετάσεις αποτελούν απλά μια στάση στη διαδρομή της ζωής σας. Θα έχετε να αντιμετωπίσετε διαρκώς νέες προκλήσεις στο μέλλον  και να δώσετε δύσκολους αγώνες.

Στέλνω τις ευχές μου και στις οικογένειες των μαθητών που στέκονται στο πλευρό τους, αγωνιούν και μοχθούν καθημερινά, στηρίζοντας κάθε επιλογή τους προσδοκώντας το καλύτερο για το μέλλον τους. Ως Δήμαρχος και δημοτική αρχή θα είμαστε σύμμαχοι στο πλευρό των φοιτητών να τους βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε.

Σας εύχομαι και πάλι ολόψυχα καλή επιτυχία στον δύσκολο αγώνα που δίνετε, να έχετε πάνω απ’ όλα την υγεία σας και να θυμάστε ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, η ζωή τώρα αρχίζει και σημασία δεν έχει μόνο ο προορισμός αλλά  ο «πηγαιμός για την Ιθάκη».

0 views0 comments

Recent Posts

See All

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2021

Συμπληρώνονται 135 χρόνια από την εξέγερση των εργατών στο Σικάγο διεκδικώντας 8 ώρες εργασίας και καλύτερες συνθήκες. Πριν 135 χρόνια στην πλατεία Χέϊμάρκετ στο Σικάγο, οι εργάτες κατακρεουργήθηκαν σ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ ΓΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ Η Ελληνική κοινωνία τον τελευταίο καιρό παρακολουθεί με δέος όλα όσα έρχονται στο φώς της δημοσιότητας με τις καταγγε

Designed by Michael Pachos

Δήμος Νισύρου 2021 |Nisyros.gr 

  • Facebook
  • Instagram