Επίσκεψη του Αρχηγού Γ.Ε.Σ στη Νίσυρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗ ΝΙΣΥΡΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Γ.Ε.Σ. ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΑΛΟΥΣΗΣ

Τον Αρχηγό Γ.Ε.Σ., Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση υποδέχθηκαν το Σαββάτο 19 Δεκεμβρίου, στο ελικοδρόμιο, ο Δήμαρχος κ. Χριστοφής Κορωναίος με τον Αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Πάχο, τη Δημοτική Σύμβουλο κ. Δήμητρα Καφετζιδάκη και την Πρόεδρο του Τ.Σ. Μανδρακίου κ. Άννα Σφακιανού του Κωνσταντίνου. Ο Αρχηγός του Γ.Ε.Σ επισκέφθηκε τη Νίσυρο στο πλαίσιο της περιοδείας του στα νησιά μας.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε στον Αρχηγό Γ.Ε.Σ. τη στήριξη του λαού της Νισύρου στις ένοπλες δυνάμεις στο ιερό καθήκον της υπεράσπισης της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας αλλά και της φύλαξης των ελληνικών συνόρων.

Ο Δήμαρχος έκανε αναφορά στους στενούς δεσμούς που συνδέουν τον Δήμο Νισύρου με τον Διοικητή και όλο το στράτευμα της ΔΑΝ Νισύρου και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του Δήμου Νισύρου για τη συμβολή της ΜΟΜΚΑ στο έργο τσιμεντόστρωσης του δρόμου που συνδέει το νησί περιμετρικά.

10 views

Recent Posts

See All

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΙΣΥΡΟΥ ΟΜΟΡΟΥ ΤΟΥ «ΖΩΣΙΜΟΠΟΥΛΕΙΟΥ» ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Προκηρύσσει δημοπρασία για την αγορά κατάλληλου ακινήτου (οικόπεδο με κτίριο) στον οικισμό Μανδρά

Designed by Michael Pachos

Δήμος Νισύρου 2021 |Nisyros.gr 

  • Facebook
  • Instagram