Επίσκεψη κλιμακίου του ΕΟΔΥ στη Νίσυρο για δειγματοληπτικό έλεγχο COVID-19

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΣΤΗ ΝΙΣΥΡΟ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ COVID-19

Σήμερα Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου επισκέφθηκε τη Νίσυρο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Επαρχείο Κω-Νισύρου. Η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο ανίχνευσης Covid-19, απευθυνόμενη σε όλους τους πολίτες ανεξαρτήτου ηλικίας. Το συνεργείο του ΕΟΔΥ (ΚΟΜΥ ΚΩ) χρησιμοποίησε για τον δωρεάν έλεγχο τη μοριακή μέθοδο RT-PCR.

Ο έλεγχος έγινε στο Δημοτικό Ξενώνα «Πολυβώτη» όπου αρκετοί συμπολίτες μας προσήλθαν με την ταυτότητα και το ΑΜΚΑ τους για τη διενέργεια του ελέγχου. Τα δείγματα που ελέγχθηκαν ήταν όλα αρνητικά, δεν βρέθηκε κανένα θετικό δείγμα του κορονοϊού.

Ο Δήμαρχος Νισύρου ευχαριστεί θερμά το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και τον Έπαρχο Κω-Νισύρου, κ. Γιάννη Καμπανή για την συνεργασία του. Επίσης ευχαριστεί  τη ναυτική εταιρία «ΚΑΤΕΡΟΣ Α.Ε.» και τον πλοιοκτήτη κ. Αντώνη Γαλανό, για τη δωρεά μεταφορά του κλιμακίου ΕΟΔΥ με το πλοίο «Παναγία Σπηλιανή» από  Καρδάμενα για Νίσυρο και επιστροφή.

Διανύουμε ήδη το δεύτερο κύμα της πανδημίας πλησιάζοντας τις γιορτές των Χριστουγέννων. Όλοι μας πρέπει να ακολουθούμε πιστά και ευλαβικά τις οδηγίες προφύλαξης που έχουν ανακοινωθεί από τον ΕΟΔΥ. Η ατομική υγιεινή, το πλύσιμο των χεριών, οι αποστάσεις ασφαλείας, η αποφυγή συναθροίσεων και άσκοπων μετακινήσεων, η λελογισμένη χρήση της μάσκας, υποχρεωτική στους κλειστούς χώρους με άλλους ανθρώπους, αρκούν για να προσφέρουμε σε αυτή τη προσπάθεια. Μοναδικό μας όπλο εναντίον της πανδημίας είναι η ατομική ευθύνη  και η συλλογική υπευθυνότητα.

1 view

Recent Posts

See All

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΙΣΥΡΟΥ ΟΜΟΡΟΥ ΤΟΥ «ΖΩΣΙΜΟΠΟΥΛΕΙΟΥ» ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Προκηρύσσει δημοπρασία για την αγορά κατάλληλου ακινήτου (οικόπεδο με κτίριο) στον οικισμό Μανδρά

Designed by Michael Pachos

Δήμος Νισύρου 2021 |Nisyros.gr 

  • Facebook
  • Instagram