ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΤΣΙΚΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΤΣΙΚΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Η Δημοτική αρχή πιστή στις αρχές της αλληλεγγύης, της ανιδιοτέλειας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, με όραμα την πρόοδο και την ευημερία της κοινωνίας μας, προχώρησε στην διανομή κατσικιών σε όλες τις οικογένειες που περνούν δύσκολα λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης που προήλθε από τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Με πλήρη σεβασμό στους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας, μοιράστηκαν 110 κατσίκια στους δικαιούχους.

Τις Άγιες ημέρες του Πάσχα κανένας συμπολίτης μας δεν θα στερηθεί τα αναγκαία αγαθά για να γιορτάσει με την οικογένεια του τη μεγάλη γιορτή της Ανάστασης. Αυτές τις Άγιες μέρες όλοι «Μένουμε Σπίτι».

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία, με υπομονή και ψυχική δύναμη για να βγούμε αλώβητοι από αυτή τη μεγάλη δοκιμασία που περνούμε! Μαζί, ενωμένοι και αλληλέγγυοι, θα νικήσουμε το φόβο και θα ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2021

Συμπληρώνονται 135 χρόνια από την εξέγερση των εργατών στο Σικάγο διεκδικώντας 8 ώρες εργασίας και καλύτερες συνθήκες. Πριν 135 χρόνια στην πλατεία Χέϊμάρκετ στο Σικάγο, οι εργάτες κατακρεουργήθηκαν σ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ ΓΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ Η Ελληνική κοινωνία τον τελευταίο καιρό παρακολουθεί με δέος όλα όσα έρχονται στο φώς της δημοσιότητας με τις καταγγε

Designed by Michael Pachos

Δήμος Νισύρου 2021 |Nisyros.gr 

  • Facebook
  • Instagram