ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΤΣΙΚΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΤΣΙΚΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Η Δημοτική αρχή πιστή στις αρχές της αλληλεγγύης, της ανιδιοτέλειας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, με όραμα την πρόοδο και την ευημερία της κοινωνίας μας, προχώρησε στην διανομή κατσικιών σε όλες τις οικογένειες που περνούν δύσκολα λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης που προήλθε από τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Με πλήρη σεβασμό στους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας, μοιράστηκαν 110 κατσίκια στους δικαιούχους.

Τις Άγιες ημέρες του Πάσχα κανένας συμπολίτης μας δεν θα στερηθεί τα αναγκαία αγαθά για να γιορτάσει με την οικογένεια του τη μεγάλη γιορτή της Ανάστασης. Αυτές τις Άγιες μέρες όλοι «Μένουμε Σπίτι».

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία, με υπομονή και ψυχική δύναμη για να βγούμε αλώβητοι από αυτή τη μεγάλη δοκιμασία που περνούμε! Μαζί, ενωμένοι και αλληλέγγυοι, θα νικήσουμε το φόβο και θα ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία!

1 Προβολή

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2022 ΣΤΗ ΝΙΣΥΡΟ Με αφορμή την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου, ο Δήμος Νισύρου στην συνεδρίαση του Δ.Σ. την Τετάρτη 7/09/22, αποφάσισε (Α/Α:64/2022) ο

Designed by Michael Pachos

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

Δήμος Νισύρου 2022 |Nisyros.gr