ΔΗΜΟΣ ΝΙΣΥΡΙΩΝ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- H ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΣΟΠΡΑΝΟ ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΣΤΗ ΝΙΣΥΡΟ


Ο Δήμος Νισύρου στο πλαίσιο του πολιτιστικού του προγράμματος Νίσυρος-Καλοκαίρι 2021 είχε την χαρά να φιλοξενήσει φέτος την διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου. Η συναυλία έγινε το Σάββατο 24 Ιουλίου στον εξωτερικό χώρο του Παλαιόκαστρου με τη συνοδεία του εξαιρετικού κιθαρίστα Μιχάλη Σουρβίνου υπό το φως της πανσελήνου.

Η φημισμένη αοιδός μας ταξίδεψε στο χώρο και στο χρόνο με τα τραγούδια της, σε χώρες μακρινές όπως στην Αργεντινή του Astor Piazzola και την Λατινική Αμερική, στην Πορτογαλία με τα ρομαντικά fados, στην Ισπανία του Αλμοδοβάρ, στα σεφαραδίτικα των Ισπανοεβραίων, στην όπερα Κάρμεν του Μπιζέ ,στην Ελλάδα του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζηδάκη και του Σογιούλ.

Τα φωτιζόμενα τείχη του 4ου π.χ. αιώνα, η χρυσή πανσέληνος και το θαλασσινό αεράκι συνέβαλαν στην δημιουργία ενός φυσικού μαγευτικού σκηνικού! Η Σόνια Θεοδωρίδου μας μάγεψε με την καταπληκτική φωνή της, το ήθος της, τη ζεστασιά της και την αμεσότητά της με το κοινό. Η παρουσία της μοναδική και ανεπανάληπτη, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Εμείς πέρα από την καλλιτέχνη γνωρίσαμε και έναν άνθρωπο μορφωμένο, ευγενή, προσιτό με βαθιά αγάπη για την τέχνη και τους ανθρώπους, χαρακτηριστικά που συνθέτουν μια μεγάλη προσωπικότητα. Η Σόνια Θεοδωρίδου μας τίμησε με την παρουσία της, μας έδωσε ένα κομμάτι από την τέχνη της και πήρε μια θέση παντοτινή στην καρδιά μας.

148 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κατοίκους του Δήμου Νισύρου ότι αύριο Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 θα διεξαχθεί βολή ΠΒ στη θαλάσσια περιοχή ΒΔ Ν. Νισύρου από την Διεύθυνση Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Νισύρου.

Designed by Michael Pachos

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

Δήμος Νισύρου 2022 |Nisyros.gr