ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ – ΑΔΑ: ΨΛΩ77ΛΞ-6ΞΣ

Ένα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Νίσυρος τα τελευταία πενήντα χρόνια φθάνει στην τελική ευθεία για την επίλυση του. Η κατασκευή της μονάδας του βιολογικού καθαρισμού είναι προ των πυλών. Για να φθάσουμε σε αυτό το σημείο χρειάστηκαν τρία χρόνια δουλειάς από τη Δημοτική αρχή, τρία χρόνια επιμονής και προσπάθειας για να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια.

Σήμερα, λόγω έλλειψης τεχνικής υπηρεσίας στο Δήμο μας, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου: "ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΑΝΔΡΑΚΙ – ΕΕΛ ΔΗΜΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ"με συνολικό προϋπολογισμό 2.185.483,87 Ευρώ (συμπεριλαμβάνει δαπάνη εργασιών, Γ.Ε. και Ο.Ε., απρόβλεπτα, αναθεώρηση και Φ.Π.Α.).

Ο Δήμος Νισύρου ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σύντομη Περιγραφή: Το υπό δημοπράτηση έργο, αφορά στην κατασκευή συστήματος βιολογικήςεπεξεργασίας και καθαρισμού αστικών λυμάτων, των έργων προσαγωγής και διάθεσης, και τον αγωγόμεταφοράς λυμάτων από το Μανδράκι έως την ΕΕΛ.

Διάρκεια Σύμβασης: Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι δέκα οχτώ (18) μήνες από την ημέρα υπογραφής της Σύμβασης.


περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26-08-2021-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΝΙΣΥΡΟΥ
.
Download • 107KB

91 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κατοίκους του Δήμου Νισύρου ότι αύριο Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 θα διεξαχθεί βολή ΠΒ στη θαλάσσια περιοχή ΒΔ Ν. Νισύρου από την Διεύθυνση Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Νισύρου.

Designed by Michael Pachos

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

Δήμος Νισύρου 2022 |Nisyros.gr