Ανάρτηση δασικών χαρτών

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ

Έγινε ανάρτηση του δασικού χάρτη των περιοχών αρμοδιότητας Δ/νσης Δασών Δωδεκανήσου σύμφωνα με τον ενσωματωμένο Πίνακα Δήμων, των Περιφερειακών Ενοτήτων Ρόδου, Κω, Καλύμνου και Καρπάθου. Ο δασικός χάρτης της Νισύρου είναι βασισμένος στον ορθοφωτοχάρτη του έτους 1945/1960. Το γεγονός ότι η αναφορά είναι τόσο παλιά κάνει τον χάρτη πιο ακριβή. Η ηλεκτρονική εφαρμογή που χρησιμοποιήθηκε για την ανάρτηση των χαρτών επιτρέπει σε όλους τους πολίτες να έχουν άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο του δασικού χάρτη, και μπορείτε εύκολα, απλά και γρήγορα να πληροφορηθείτε εάν η έκταση που σας ενδιαφέρει έχει δασικό ή μη χαρακτήρα. Για να δείτε αν το γεωτεμάχιό σας είναι δασικό ή μη, μπαίνετε στο GOOGLE και στην αναζήτηση γράφετε ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ 2021. Στο πρώτο link πατήστε ENTER και μπαίνετε στην οθόνη και κάνετε ZOOM στη Νίσυρο, όπως φαίνεται παρακάτω.

Στη συνέχεια πατάτε το κουμπί πάνω αριστερά με το γραμμα I (information) και στην συνέχεια πάτε στο γεωτεμάχιό σας και πατάτε πάνω, θα φανεί μια ενημέρωση που θα λέει τι είναι, για παράδειγμα θα λέει ΑΑ ή ΑΝ . Για να καταλάβετε τι σημαίνει θα πάτε πάνω αριστερά στην οθόνη που λέει υπόμνημα, εκεί θα δείτε τι σημάινει το κάθε γράμμα. Επίσης θα κατεβάσετε την απόφαση από το μενού ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, θα βρείτε την απόφαση για τα Δωδεκάνησα.

Επισυνάπτεται το Δελτίο Τύπου με όλες τις πληροφορίες και αρχείο της Αποκεντρωμένης διοίκησης Αιγαίου που σας δίνει όλη την πληροφόρηση για το πώς θα δράσετε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΔ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

15 views

Recent Posts

See All

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΙΣΥΡΟΥ ΟΜΟΡΟΥ ΤΟΥ «ΖΩΣΙΜΟΠΟΥΛΕΙΟΥ» ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Προκηρύσσει δημοπρασία για την αγορά κατάλληλου ακινήτου (οικόπεδο με κτίριο) στον οικισμό Μανδρά

Designed by Michael Pachos

Δήμος Νισύρου 2021 |Nisyros.gr 

  • Facebook
  • Instagram