ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΙΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΙΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ

Η Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με την  υπ’αριθμ. 620/82917 της 17/04/2019 Απόφασή της εγκρίνει την σφαγειοτεχνική εγκατάσταση της επιχείρησης «Δημοτικό Σφαγείο Νισύρου» που βρίσκεται στην θέση «Αρκής» Μανδρακίου του Δήμου Νισύρου .

Η έγκριση αφορά στην παραγωγή και εμπορία κρεάτων στην Ενιαία Αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και εξαγωγές προς τρίτες χώρες ήτοι δυναμικότητας στους 150 τόνους ανά έτος.

Η σφαγή των ζώων επιτρέπεται από το νόμο να διενεργείται μόνο σε εγκεκριμένα σφαγεία που διαθέτουν ειδικό κωδικό αριθμό κτηνιατρικής έγκρισης.

Ο Δήμος μας μετά από ενέργειές του εξασφάλισε την απαιτούμενη αυτή έγκριση με γνώμονα το αίσθημα ευθύνης για την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας και την προστασία του καταναλωτικού κοινού.

Ευχόμαστε σε όλους καλό Πάσχα με Νισύρικο κατσικάκι.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2021

Συμπληρώνονται 135 χρόνια από την εξέγερση των εργατών στο Σικάγο διεκδικώντας 8 ώρες εργασίας και καλύτερες συνθήκες. Πριν 135 χρόνια στην πλατεία Χέϊμάρκετ στο Σικάγο, οι εργάτες κατακρεουργήθηκαν σ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ ΓΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ Η Ελληνική κοινωνία τον τελευταίο καιρό παρακολουθεί με δέος όλα όσα έρχονται στο φώς της δημοσιότητας με τις καταγγε

Designed by Michael Pachos

Δήμος Νισύρου 2021 |Nisyros.gr 

  • Facebook
  • Instagram